Maand december 2006

Eerste werkdag in Wognum

Na een laatste werkdag in het stadhuis van Medemblik komt er dus ook een eerste werkdag in het gemeentehuis van Wognum. Na om half acht op mijn nieuwe werkplek te zijn aangekomen begon de dag met het bijeen zoeken van al mijn spullen. Gelukkig bleek al snel dat de verhuizers mijn spullen niet vergeten waren, dus die stonden keurig op mij te wachten in de kamer van mijn nieuwe werkplek. Het werkplan kon opgesteld worden:

  • Inspectie werkplek
  • Zoek 21″ scherm
  • Zoek eigen muis
  • Sluit pc aan en kijk of hij het doet
  • Pak rest van spullen uit

Lees de rest van deze post »

Nieuwe bureaustoel

All Tec 090 bureaustoelHeb je dat ook wel eens, dan zit je op je bureaustoel en dan hoor je ineens wat vallen. Je denkt nog, wat kan dat zijn? Nou, bij mij was het 9 van de 10 keer een schroef die onder uit mijn bureaustoel viel. Na deze schroeven er meermaals in te hebben gedraaid was ik het zat, het schroefdraad was doorgedraaid, de leuningen slingerde naast de stoel, het was echt genoeg.

Het was dus tijd voor een nieuwe bureaustoel. Dus na wat meubelwinkels te zijn afgegaan en her en der gekeken te hebben, kwam ik erachter dat er een winkeltje bij ons op het industrieterrein was waar je kantoormeubelen kon kopen. Na wat proefzitten heb ik eindelijk eens een knappe bureaustoel waarvan ik niet het vermoeden heb dat hij elk moment in elkaar kan zakken.

Laatste werkdag in Medemblik

Ik heb het al eerder gehad over de fusie tussen Medemblik, Wognum en Noorder-Koggenland. Vanaf 1 januari is het echt zover en gaat deze gemeente ‘voorlopig’ door het leven als de gemeente Medemblik. Omdat er voorlopig nog geen nieuw stadhuis zal komen blijven wij werken vanuit de drie huidige gemeentehuizen. De afdeling Openbare Ruimte waar ik werkzaam ben in het nieuwe jaar is gevestigd in het gemeentehuis van Wognum, dus moet er verhuist worden. Vandaag was het zover dat al onze spullen ingepakt moesten zijn, deze worden namelijk in de komende twee dagen allemaal verhuist tussen de drie locaties. Ik hoop zodoende maandag 18 december mijn spullen weer in Wognum aan te treffen.