Mark Roelofsen

Nieuwe bureaustoel

All Tec 090 bureaustoelHeb je dat ook wel eens, dan zit je op je bureaustoel en dan hoor je ineens wat vallen. Je denkt nog, wat kan dat zijn? Nou, bij mij was het 9 van de 10 keer een schroef die onder uit mijn bureaustoel viel. Na deze schroeven er meermaals in te hebben gedraaid was ik het zat, het schroefdraad was doorgedraaid, de leuningen slingerde naast de stoel, het was echt genoeg.

Het was dus tijd voor een nieuwe bureaustoel. Dus na wat meubelwinkels te zijn afgegaan en her en der gekeken te hebben, kwam ik erachter dat er een winkeltje bij ons op het industrieterrein was waar je kantoormeubelen kon kopen. Na wat proefzitten heb ik eindelijk eens een knappe bureaustoel waarvan ik niet het vermoeden heb dat hij elk moment in elkaar kan zakken.

Comments are closed.