Maand augustus 2008

Rijden zonder stuurbekrachtiging

dsc02841.jpgToen ik vanochtend op het werk met mijn auto wegreed van de parkeerplaats merkte ik dat het sturen iets zwaarder ging dan normaal. Na gestopt te zijn en de banden gecontroleerd te hebben bleek dat ik in ieder geval geen lekke band had, maar wat het wel was, dat was mij nog niet duidelijk. Ik ben uiteindelijk verder gereden, maar tijdens de rit merkte ik dat de stuurbekrachtiging aan het uitvallen was. Achteraf gezien had ik vanochtend – op weg naar het werk – in een bocht al het gevoel dat het stuur anders reageerde dan anders. Lees de rest van deze post »

Contactformulier ingebouwd

Met behulp van de cforms plugin heb ik een contactformulier op de website gezet. Met deze plugin kun je heel eenvoudig formulieren opbouwen en implementeren binnen een WordPress site. Zo kun je ook formulieren bouwen om te gebruiken in een post en is het aanpassen van de layout een eitje.

Diverse pagina’s van Civilweb overgeheveld

Ik ben ooit begonnen met een blog op Civilweb.nl, dit blog heb ik echter nooit meer bijgehouden vanaf halverwege januari 2007. Inmiddels heb ik het domein markroelofsen.nl geregistreerd en ben daar onlangs opnieuw met een site begonnen. Omdat ik de content op één locatie wil hebben, heb ik diverse posts van Civilweb.nl overgeheveld naar markroelofsen.nl. De oude url’s van de posts verwijzen nu naar het nieuwe domein via een 301 permanently moved header.

Wat ik met de overgebleven content op Civilweb.nl ga doen moet ik nog eens bekijken, maar waarschijnlijk verwijder ik die na verloop van tijd.