Mark Roelofsen

Gelukkig 2007

Wat ging het weer snel, het jaar was zo voorbij. Ik ben veel bezig geweest met de ontwikkeling van de software achter de community Techzine en ook in 2007 zal dat op webdevelopment gebied mijn voornaamste bezigheid zijn.

Goede voornemens horen er ook bij, dus daarom neem ik mij voor om zo snel mogelijk de templates voor deze weblog af te maken. Voornamelijk de link en archief sectie en het plaatsen van reacties moet verder uitgewerkt worden. Ook hoop ik in 2007 wat consistenter te zijn met het plaatsen van berichten.

Een leuk persoonlijk project dat ik wil gaan oppakken is het maken van een stamboom website van de familie Roelofsen. Ik heb al tijden geen php projectje opgepakt dus als vingeroefening is dat weer eens leuk om te doen.

2007 betekend ook een grote verandering op mijn werk. Een grotere gemeente, een nieuwe werkplek, -andere- maar ook dezelfde collega’s en een specifiekere functie. Deze verandering bied nieuwe kansen om mezelf te ontwikkelen op andere aspecten van de Civiele Techniek. Ik heb er veel zin in, en hoop dat het een goed jaar wordt.

Ik wens iedereen veel geluk en gezondheid in 2007!

Comments are closed.