Maand mei 2009

11 t/m 15 juni naar 24u van Le Mans

24u van Le Mans 2009Aankomende 11 t/m 15 juni ben ik aanwezig bij de 24 uurs race van Le Mans in het “verre” Frankrijk. Uiteraard worden daar de Nederlandse rijders gevolgd. Zo rijdt Jos Verstappen in één van de LM1 wagens van Aston Martin Racing. Christijan Albers mag instappen in een audi en Tom Coronel gaat het weer proberen met een Spyker. Ik ben benieuwd hoe ze het er vanaf brengen. In ieder geval wordt het een gezellig weekend met hopelijk een Nederlands tintje!

Zeiltocht gemaakt met collega’s op de Willem Barentz

Willem Barentz onder zeilVan 27 tot 31 mei wordt in Medemblik de Delta Lloyd Regatta gehouden. Het is een traditie dat de gemeente Medemblik het personeel uitnodigt voor een vaartocht tijdens deze regatta om de wedstrijden van dichtbij mee te maken. Afgelopen vrijdag scheepten we in tegenstelling tot de voorgaande jaren niet in op de Amulet, maar mochten aan boord stappen van het zeilschip de Willem Barentz.

Door de wind was het ondanks dat de zon zijn best deed af en toe nog best fris. Dat kon de pret echter niet drukken en de vaartocht was dus erg gezellig. Lees de rest van deze post »