Mark Roelofsen

Ligfiets Challenge Chamsin

WP_20140621_001Als fiets voor woon- werkverkeer en voor recreatieve fietsroutes heb ik een ligfiets gekocht, een Challenge Chamsin 28″. Ik werk in Wognum en woon in Enkhuizen, wat een afstand is van ruim 20km. Ik ben van plan deze rit een aantal keer in de week te maken, al zal ik vast geen slecht weer rijder worden. De ervaringen met de fiets zijn goed, de rijhoogte is erg prettig i.v.m. de zichtbaarheid in de polder.

WP_20140625_001Om de fiets op slot te zetten heb ik er een wit beugelslot aan bevestigd. Door middel van een plastic plaatje en een aantal schroeven kon ik deze bevestigen aan de stoelsteun naast de vering. Aan de andere zijde van de stoel is op dezelfde plek een houder voor een bidon en een fietspomp bevestigd.

De fiets is verder voorzien van schijfremmen BB7, 2×10 sram versnellingen, Solo Aero Toptas, Combi Pedalen, Cateye fietscomputer en een kleine zijspiegel.

Comments are closed.